Varauspalvelu

Kaikkien portillisten laitureiden ja lukollisten roska-astioiden lukot ja avaimet on vaihdettu! Uuden avaimen voi hakea kaupungin palvelupisteistä (Kantakaupunki/Kaupungintalon palvelupiste, Särkkä/Merimaskun palvelupiste ja Röölä, Kirkkolahti/Rymättylän palvelupiste). Avaimen panttimaksu on 35 €.

Palvelu avautui uusille asiakkaille 3.3.2017, jolloin kaikki varaamatta jääneet paikat vapautuivat.

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden varata sähköisesti venepaikkoja. Voit asioida palvelussa silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Palvelu on käytössä viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri.

Varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta. Varaus maksetaan joko verkkopankkimaksuna tai laskulla. Maksuaikaa verkkomaksuvaihtoehdossa on 4 tuntia varauksen tekemisen aloituksesta. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, olet Aktia-pankin asiakas, tai haluat vuokrata venepaikan yrityksen nimissä, tulee sinun olla yhteydessä venepaikkojen asiakaspalveluun. Kun valitset maksutavaksi laskun, lisätään siihen 7 €:n laskutuslisä.

Mikäli viime vuonna luomanne tunnus tai salasana ei ole tallessa, saat selvitettyä tunnuksen ja/tai uusittua salasanan tämän linkin kautta. Vanhaa varausta ei voi liittää uuteen tunnukseen, mikäli se on viime vuonna liitetty aikaisempaan tunnukseen.

Ohjeet viime vuoden venepaikan uudelleenvaraukseen.

OMAT VARAUKSESI

Kirjaudu palveluun nähdäksesi varaushistoriasi.